Хотел

Къща Перла се намира едва на 250м. от северния и южен плаж на с.Равда, в непосредствена близост до центъра и  търгосвката улица. В съседство са разположени магазин за плодове и зеленчуци, денонощен супермаркет, магазин за рибарски принадлежности (за решилите да изпозлват морето не само за плаж). По Ваше желание и заявка организираме разходка с лодка и риболов.

Легловата база, с която разполагаме е от  различни видове: спални подходящи, както и за двойки, така и за самостоятелно настаняване, спални с  допълнително легло, апартамент  с  разтегателен диван , подходящ за двама човека, като всички стаи имат възможност за допълнителни легла при нужда.

Всяка стая  е оборудвана с : тераса,  самостоятелна баня и тоалетна, кабелна телевизия, неограничен достъп до интернет, сушилник, ел.кана за чай/кафе с чаши, микровълнова печка (по заявка) , удобно за паркиране място.

Заплащането се извършва по удобен за клиента начин – в брой или с карта.

Къща „Перла” е категоризирана  с две звезди и отговаря на  всички необходими условия, за да прекарате една незабравима почивка на морето.

Може да планирате и направите Вашата почивка при нас в месеците май, юни, юли, август и септември.

Предлаганите пакети  от къща за гости и механа „Перла” са :

  • Само нощувка
  • Нощувка със закуска
  • Нощувка със закуска и вечеря

Заповядайте в къща и механа „Перла”, където ние ще допринесем за Вашата истинска лятна почивка и максимален комфорт на минимални цени!